Sök och boka hotell i Göteborg

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Billiga hotell i Göteborg


Billiga hotell i Göteborg. För att få tag på ett billigt hotellrum i Göteborg så ska man se till att vara ute i god tid med sin bokning. Detta i synnerhet om du ämnar besöka Göteborg under den mest hektiska turistsäsongen. Ibland kan man också få tag på ett billigare hotellrum i Göteborg om man väljer att stanna mer än en natt.

Du ska alltid ta dig tid att jämföra priset mellan flera olika billiga hotell i Göteborg. I detta ska du inte bara räkna i själva hotellpriset utifrån den standard hotellet har. Du bör också fundera på hur mycket det kommer att kosta med att resa med buss eller spårvagn ifall det billiga hotellet skulle ligga en bit utanför Göteborg. Hittar du ett centralt beläget hotell kan det i förlängningen bli billigare att boka in sig där, även om priset för rummet är något högre. Hör också efter om vilka parkeringsmöjligheter som finns i anslutning till hotellet. Vissa hotell i Göteborg erbjuder sina gäster gratis parkering, medan man hos andra får betala en avgift.

Apple Hotel (Torpavallsgatan 6) är ett billigt hotell i Göteborg med en mycket fin standard. Hotellet kan bland annat erbjuda en pool och en bar. Det tar endast tio minuter med spårvagn att ta sig från Apple Hotel till centrala Göteborg. I priset ingår också en frukostbuffé. Gratis parkering ingår när du tar in på Apple Hotel.

Hotell Poseidon (Storgatan 33) är ett annat billigt hotell som ligger i de centrala delarna av Göteborg, endast ett par hundra meter från Avenyn. Hotellet renoverades nyligen och rummen är fräscha. I priset ingår en stor frukostbuffé och vidare erbjuder hotellet trådlös tillgång till Internet. Att parkera sin bil vid Hotell Poseidon kostar 125 kronor per natt.

På Euroway Hotel (Stigs Center 2D) i Göteborg bor du både bekvämt och billigt. Avståndet till centrala Göteborg är omkring 10 minuter med buss. Hotellet kan erbjuda alltifrån restaurang till bowling och gym. Euroway Hotel är ett mycket bra alternativ för dig som åker till Göteborg för att spela golf. I närheten av hotellet finns nämligen flera golfbanor, däribland Albatross och S:t Jörgens. Rummen på Euroway Hotel är fräscha och fina och priset ingår en frukostbuffé. Det är gratis att parkera bilen vid hotellet.

City Hotel vid Avenyn (Lorensbergsgatan 6) är ett billigt hotell i Göteborg, som ligger centralt beläget. Rummen är fina och för en liten extra kostnad får du ta del av hotellets frukostbuffé.
Att parkera sin bil vid hotellet kostar 150 kronor per natt. Ibis Hotel Göteborg-Mölndal (Idrottsvägen 6) är ett billigt hotell som ligger strax utanför Göteborg. Hotellet har en trevlig restaurang som heter Bistro Nordic. När du bokar in dig på Ibis Hotel Göteborg-Mölndal så ingår inte frukost i priset, men man kan köpa till detta för en överkomlig summa. Det är dock gratis att parkera sin bil vid Ibis Hotel Göteborg-Mölndal.

Ibis Hotel Göteborg City (Gullbergs Strandgata) är ett billigt hotell som ligger i de centrala delarna av Göteborg, längs med kajen i Göta Älv. Hotellet är unikt då det flyter på vattnet. Ibis Hotel Göteborg City är ett bra alternativ för dig som vill sätta samman en konferens i Göteborg. Frukost ingår inte i priset, men det går att köpa till för extra summa. Att parkera bilen vid Ibis Hotel Göteborg City kostar 70 kronor per natt.