Sök och boka hotell i Göteborg

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Camping Göteborg


Camping Göteborg. Turiststaden Göteborg tar varje år emot en strid ström av besökare från hela världen. Staden kan erbjuda mängder av aktiviteter och sevärdheter för hela familjen. Om du besöker Göteborg under sommartid kan det vara en alldeles förträfflig idé att ta med sig campingtältet. Att campa under semestern är ett billigare alternativ än hotell, i synnerhet om man tar med sig hela familjen. Vidare ligger campingplatserna omkring Göteborg ofta på natursköna platser.

Det finns många campingplatser i området kring Göteborg. Innan du bokar in dig på någon av de campingplatser som finns omkring Göteborg så ska du alltid ta dig tid att jämföra pris, standard och läge. Du ska vara medveten om att priset på campingplatser omkring Göteborg ofta kan skilja sig ganska mycket mellan hög- och lågsäsong. När du letar efter campningar omkring Göteborg så ska inte bara ta hänsyn till kostnaden för själva campingplatsen. Kontrollera också vad som tillkommer, såsom extra kostnader för användning av campingplatsens tvättmaskiner och dylikt.

Askim Strand Liseberg (Marholmsvägen) är en trevlig camping, där det också finns stuglägenheter. Här bor du idylliskt nära havet i en mycket fin miljö. Campingen ligger endast 15 kilometer från de centrala delarna av Göteborg. På campingen finns en minigolfbana, lekplatser för de små samt en spelpaviljong för TV-spel och flipper. Delsjö Camping (Brudarmossen) är en campingplats för husvagnar och tält. Denna campingplats ligger mitt i ett vackert naturreservat. För att komma in till Göteborgs centrum tar du spårvagnen. Från campingens reception är det omkring två kilometer till närmsta hållplats.

Lilleby Havsbad (Lillebyvägen, Torslanda) är en campingplats som ligger omkring två mil från centrala Göteborg. Hit kan du ta med både husvagnen och tältet. Runt campingen finns flertalet fina promenadvägar. Vid Lilleby Havsbad har du som fiskar goda möjligheter att få napp. På Lisebergsbyn Kärralund (Olbergsgatan) finns 152 husvagnsplatser. Campingen, som håller mycket god standard, ligger centralt belägen i de centrala delarna av Göteborg. Aspen Caming och Stugby (Lerum) ligger på en naturskön plats cirka två mil öster om Göteborgs centrum. Här erbjuds campinggästerna flera aktiviteter däribland minigolf, fiske och bad.

Enklaste sättet att boka sin campingplats är att göra det direkt över Internet. Har du någon fråga som du inte tycker att du får svar på via den aktuella campingplatsens hemsida så ska du alltid höra av dig direkt till campingen. Detta för att undvika obehagliga överraskningar när du väl är på plats och ska sätta upp ditt tält. Det är alltid en bra att skriva ut en detaljerad köranvisning till den aktuella campingplatsen. Du kan skriva ut en sådan från sajten Map24.