Sök och boka hotell i Göteborg

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Karta Göteborg


Karta Göteborg. Göteborg är Sveriges näst största stad med omkring 500 000 invånare. När man turistar i Göteborg kan det vara en god idé att skaffa sig en karta över staden. Det är dock bra om man skaffar sig en karta över Göteborg redan innan avresan. Kartan kan nämligen komma att vara behjälplig när man letar efter logi i Göteborg. Genom att ha en karta nära till hands då man surfar runt och letar efter hotell eller vandrarhem, kan man enkelt se hur de olika inkvarteringarna ligger i förhållande till shopping, restauranger och nöje.

Du kan skriva ut en karta över Göteborg via många sajter på Internet, däribland webbplatsen Stadskartan. Söksajten Eniro har mycket bra kartor över Göteborg där man kan söka efter olika företag som finns representerade på kartan. Vidare kan man får information om var det finns restauranger och caféer i Göteborg, men också banker, parkering, uttagsautomater, bensinstationer och övernattning. Förutom detta kan du också söka efter kultur och nöje i Göteborg och få information om detta direkt på kartbilden.

Likväl kan det vara svårt att få en detaljerad karta över Göteborg då man skriver ut den hemma. Detta eftersom utskriften i regel är begränsad till formatet A4. Göteborg Tourist Map, från förlaget Kartförlaget, är en mycket bra detaljerad karta över Göteborg. Med kartan följer en gatuförteckning, information om spårvagnslinjer såväl som flera matnyttiga allmänna upplysningar. En annan mycket bra karta över Götebrog är Nya citykartan Göteborg: från Älvsborgsbron till Tingsdadstunneln och Norr, från Warne förlag AB.

Cykel- och turistkarta Storgöteborg, från Liber AB, är mycket bra att införskaffa innan man åker på semester till Göteborg. Publikationen, som är utgiven i samarbete med Svenska Cykelsällskapet, innehållet kartor som täcker både Göteborg och Partille kommun, såväl som delar av andra grannkommuner. Det enklaste och ofta billigaste sättet att köpa en karta över Göteborg är att göra det direkt online. Kontrollera dock så att den aktuella karta över Göteborg finns i lager hos din återförsäljare. Om du tänkt att ta bilen till Göteborg så ska du se till att vara försedd med en aktuell vägkarta. På sajten Map24 kan du hitta detaljerade kartor och vägbeskrivningar. Härmed kan du skriva ut en vägbeskrivning som guidar dig från ditt hem ända fram till ditt hotell eller vandrarhem i Göteborg.

När man är i Göteborg är det bra att bära med sig en karta som visar kollektivtrafiklinjerna. För mer information om kollektivtrafiken i Göteborg, så kan du surfa in på Västtrafiks hemsida. För kartor över staden och annan information om Göteborg kan du vända dig till något av stadens två turistbyråer. Dessa ligger i Nordstans Shoppingcenter och på Kungsportsplatsen.