Sök och boka hotell i Göteborg

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Konferens Göteborg


Konferens Göteborg. Göteborg är en idealisk stad att anordna en konferens i. Här finns alltid ifrån ett stort antal fina hotell, med bra möteslokaler, till fina restauranger och ett stort utbud av teatrar och nöjeslokaler. För att vara säker på att din på att den konferens som du vill sätta samman i Göteborg, utfaller så bra som möjligt, så är det viktigt att du har god framförhållning i ditt planeringsarbete.

Det första steget i att planera en konferens i Göteborg tar du genom att sätta samman en budget. Därefter kan du börja titta efter vilka hotell och möteslokaler som finns i staden. Ett gott råd är att surfa in på sajten Regus. Här hittar du information om mötes- och konferensfaciliteter i Göteborg. Om du väljer att boka mötesrum i Göteborg online så får du en rabatt på 5%. Många hotell i Göteborg kan också erbjuda fina möteslokaler. Att konferensdeltagarna bor och arbetar på samma ställe gör självklart planeringen av konferensen lättare. Begär alltid in prisuppgifter från flera olika konferenshotell i Göteborg innan du gör din bokning.

Några hotell i Göteborg som håller en hög standard både beträffande rum och möteslokaler är Elite Park Avenue (Kungsportsavenyn 36-38), Radisson SAS Scandinavia Hotel (Södra Hamngatan 59-65), Scandic Crown (Polhemsplatsen 3), Hotel Gothia Towers (Mässans gata 24) och Arken Hotell & Konferens (Oljevägen). En god idé är att alltid förhöra sig med de personer som ska deltaga i konferensen huruvida de har några speciella önskemål eller förslag. Om så är fallet ska du som konferensplanerare alltid meddela detta till det aktuella konferenshotellet i så god tid i förväg som möjligt.

Tala också alltid om för ditt konferenshotell i Göteborg om vilken typ av elektronisk utrustning som du kommer att behöva. När du planerar en konferens i Göteborg är det mycket viktigt att du hela tiden håller en bra dialog med ditt konferenshotell. På så vis minskar risken för att du ska få någon obehaglig överraskning väl på plats.

När du sätter samman en konferens i Göteborg så ska du alltid fundera på vilka kvällsaktiviteter som kan vara aktuella. Via Göteborgs Evenemangskalander kan du titta närmare på vad som händer i staden under konferensdagarna. När det gäller att boka bord på restauranger i Göteborg så ska du också se till att vara ute i god tid. Detta i synnerhet om du tillhör ett större konferenssällskap. Göteborg är en stad som kan erbjuda flertalet förstklassiga restauranger, däribland 28+ och Basement (Götabergsgatan 28), 1252 (Linnégatan 52), Fond (Götaplatsen) och Sjömagasinet (Adolf Edelsvärdsgata 5).

Efter konferensen i Göteborg är det mycket viktigt att du låter deltagarna göra en utvärdering. På så vis blir också arrangemanget ännu bättre nästa gång du ska sätta samman en konferens i Göteborg.