Sök och boka hotell i Göteborg

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Scandic Göteborg


Scandic Göteborg. Hotellkedjan Scandic har hotell på flera platser runt om i Sverige, men också i Danmark, Finland, Norge, Tyskland, Nederländerna, Estland och Litauen. Scandic grundandes år 1963, och gick då under namnet Esso Motorhotell. Namnbytet ägde rum 1984. Scandic har en tydlig miljöprofil och marknadsför sig som en Svanmärkt hotellkedja. När du letar efter ett rum på något av Scandics hotell i Göteborg så ska du hålla utkik efter aktuella erbjudanden. Om du tar bilen till Göteborg så kan det vara en god idé att skriva ut en detaljerad vägbeskrivning från ditt hem till det aktuella Scandichotellet.

Scandic Europa (Köpmansgatan 38) är ett fräscht och trevligt hotell som ligger i de centrala delarna av Göteborg. Du kan boka ett rum på Scandic Europa i Göteborg direkt på hotellets webbplats. På Scandic Europa finns en trevlig restaurang, såväl som en bar. Hotellet Scandic Europa kan erbjuda fina möteslokaler som lämpar sig bra för konferenser. På rummen, som håller hög standard, har du möjlighet att koppla upp dig trådlöst på Internet. På hotellets sjätte våning finns ett begränsat antal parkeringsplats. I närheten av hotellet finns dock en parkering med plats för omkring 130 bilar.

Scandic Crown Göteborg (Polhemsplatsen 3) är ett fint hotell mitt i Göteborgs centrum. Rummen är nyligen renoverade och Scandic Crown Göteborg kan erbjuda sina gäster ett härligt relaxcenter högst upp i hotellet. Från jacuzzin kan du ligga och titta ut över Göteborg. På Scandic Crown Göteborg finns också en bra restaurang, med en spännande meny. Scandic Crown Göteborg har också fina möteslokaler. Hotellet har ett garage från vilket du kan ta hissen direkt till rumsvåningarna.

Scandic Rubinen (Kungsportsavenyn 24) är ett hotell som ligger längs med stadens Göteborgs paradgata. Rummen på Scandic Rubinen är stilfulla och präglade av en skandinavisk design. I hotellet finns Ruby Restaurang där man bland annat kan beställa in rätter från Sydamerika. Vidare är Scandic Rubinen en bra plats för att hålla en konferens. Att parkera sin bil bakom hotellet kostar 140kr/dygn. Om du väljer att parkera bilen 200 meter från hotellet, på Heden, så finns där en parkering där avgiften ligger på cirka 4 kr/timmen.

Scandic Opalen (Engelbrektsgatan 73) är ett hotell som ligger i de centrala delarna av Göteborg. Här finns en restaurang och en bar. Efter en lång dag på stan kan du slappna av i hotellets jacuzzi eller bastu. På Scandic Opalen finns totalt 18 mötesrum som håller hög standard. Det kostar 185 kr/natt att ha sin bil parkerad i Scandic Opalens bevakade parkeringsgarage. Vidare finns det en parkering som ligger framför hotellets entré. För att ha bilen stående där betalar du 120kr/dygn.