Sök och boka hotell i Göteborg

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Spa Göteborg


Spa Göteborg. Att gå på spa i Göteborg är verkligen att unna sig något extra i vardagen. Du slappnar av och återfår samtidigt nya krafter. Då det finns flera olika företag i Göteborg som erbjuder spa-behandlingar är det alltid bra om du tar dig tid och jämför de olika företagens utbud och prissättning. En spa-vistelse i Göteborg är också en perfekt att ge bort som present.

Åsikterna om vad ordet spa kommer ifrån går isär. Vissa menar att det är en förkortning av latinets “salus per aqua”, som betyder hälsa genom vatten, medan andra menar att ordet kommer från den belgiska kurorten som heter just Spa. Sedan lång tid tillbaka i historien har vi åkt till platsen för att bada och vila upp oss. Spa, som en typ av stärkande behandling, har sedan utvecklats genom åren. Idag innefattar begreppet spa ett helhetstänkande, där träning, mental balans, hälsosam föda och ansikts- och kroppsvård är centrala aspekter. En spa-vistelse ska skänka ditt liv en balans och harmoni, för både kropp och själ.

Göteborg Spa (Trädgårdsgatan 5) är ett spa som ligger mitt i centrala Göteborg. Här kan du välja mellan flera olika behandlingar. På Göteborg Spa kan du bland annat njuta av massage, kropps- och ansiktsbehandlingar såväl som färdiga kurpaket. Vidare erbjuder Göteborg Spa hårborttagning och makeup. Lilla Kurorten (Magasinsgatan 26) är ett av de spa som funnits längst i Göteborg. Här kan du bland annat få stenterapimassage eller spa mosaik-behandlingar. Vidare kan Lilla Kurorten hjälpa dig som vill ha kostråd. När du bokar in dig på Lilla Kurorten kan du vara säker på att du kommer att få en förstklassig spa-behandling.

CityOasen (Teatergatan 19) är ett trevligt spa som ligger i Göteborgs centrum. Här kan du bland annat avnjuta kurbad, ansiktsvårdande behandling samt flertalet olika massagebehandlingar. CityOasen, som har funnits sedan 2003, är ett relativt litet spa. Under kvällstid kan du hyra hela anläggningen.

Hagabadet, som ligger i den pittoreska stadsdelen Haga i Göteborg, (Södra Allegatan 3) kan erbjuda spa-behandlingar i mycket fina lokaler. Här kan du boka in dig på en spa-dag då du ges möjligheten att prova mycket av Hagabadet utbud, däribland bad, renlav, bastu och konditionsmaskiner. När du kommer får du ett spa-kit som innehåller produkter för hela kroppen. Vidare kan du på Hagabadet välja mellan en örtkur, Curmans kur, liten aromakur och en kur för blivande och nyblivna mammor som heter aroma tonic. Hagabadet erbjuder också en spännande chokladkur.

CitySpa (Eklandagatan 51-53) är en fräscht spa som är beläget mitt i centrala Göteborg. Här kan du få ta del av flera behandlingar däribland kurbad, olika typer av massage, såväl som ansikts- och kroppsbehandlingar. De kroppsbehandlingar som erbjuds på CitySpa är boydscrub, lerinpackning, sheabutter och honungsinpackning, slimbehandling mot celluliter och topp till tå. Några andra aktörer på marknaden som erbjuder spa-upplevelser i Göteborg är Spagos Studios & SPA (Lilla Kungsgatan 2A), Jill Spa & Massage & Hudvård (Norra Allégatan 7) och Mazi Hår Skönhet Och Spa AB (Storgatan 24).