Sök och boka hotell i Göteborg

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Upplevelser i Göteborg


Upplevelser i Göteborg. Det finns mängder av saker att uppleva i Göteborg. Staden har en rikt kultur- och nöjesliv. I Göteborg har du också möjligheten att få minnesvärda restaurangupplevelser, då staden kan stoltsera med flera de bästa krogarna i landet. För att hinna med att uppleva så mycket som möjligt under sin vistelse i Göteborg kan det vara en god idé att planera in några aktiviteter på förhand.

Om du reser till Göteborg med hela familjen är det närmast ett måste att besöka Liseberg. Nöjesfältet kan erbjuda en härlig upplevelse för alla, gammal som ung. Här finns mängder av spännande åkattraktioner, men också spelhallar, restauranger och scener. När du är på besök i Göteborg så ska du ta chansen att åka en bit utanför staden för att uppleva den vackra skärgården. Skärgården är underbar att njuta av under sommarmånaderna, med bad och sol, men det är också mysigt att ta båten ut till någon av öarna en kall vinterdag för att bara promenera omkring och uppleva den fina miljön. Det går tämligen snabbt att ta sig från centrala Göteborg och ut till skärgården.

Om du letar efter en hotellupplevelse utöver det vanliga kan du ta in på något av Göteborgs lyxigare hotell. Några av dessa är Elite Plaza Hotel (Västra Hamngatan 3), Hotel Gothia Towers (Mässans Gata 24) och SAS Scandinavia Hotel (Södra Hamngatan 59-65). Vill du ta del av en spa-upplevelse under din vistelse i Göteborg har du flera alternativ att välja mellan. Energikällan (Maskinsgatan 11) kan erbjuda flera olika typer av spa-behandlingar. Du kan också få härliga spa-upplevelser på Dermakliniken (Hörnet Avenyn/Engelbrektsgatan 32) och Hagabadet (Södra Allégatan 3).

Önskar du ta del av en teaterupplevelse under din vistelse i Göteborg så har du flera olika alternativ. På GöteborgOperan är det ständigt någon spännande föreställning som visas. Göteborgsoperan har en mycket bra hemsida, Opera, där man kan läsa mer om vilka föreställningar som är aktuella. Andra fina scener i Göteborg där man kan se högklassiga föreställningar är Lorensbergsteatern, Göteborgs stadsteater, Pusterviksteatern och Backa Teater.

Många väljer också att åka till Göteborg då det i staden finns mängder av spännande butiker. På Nordstans Shoppingcenter hittar du många butiker som säljer alltifrån hemelektronik till kläder. Letar du efter shopping av det mer exklusiva slaget så kan du besöka NK (Östra Hamngatan 42). Vidare ligger flertalet butiker längs med den stora Kungsportsavenyn, som sträcker sig från Götaplatsen till Kungsportsplatsen. Missa heller inte att uppleva Saluhallen på Kungstorget och Feskekôrka på Fisktorget. Om du skulle vilja söka mer information om upplevelser och aktiviteter i Göteborg, väl på plats, så kan du vända dig till någon av stadens turistbyråer. Dessa hittar du på Kungsportsplatsen eller på Nordstans Shoppingcenter. Vill du boka in dig på något evenemang i Göteborg så kan du surfa in på Ticnets hemsida.