Sök och boka hotell i Göteborg

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Vandrarhem Göteborg


Vandrarhem Göteborg. Göteborg är en turiststad av stora mått. Det första steget i att planera en resa till Göteborg tar du genom att börja leta efter lämplig logi. För dig som reser till Göteborg med en något ansträngd budget kan vandrarhem vara en god idé. I Göteborg finns det många trevliga vandrarhem, flera av dem centralt belägna. Det enklaste sättet att boka ett rum på ett vandrarhem i Göteborg är att göra det direkt över Internet. Jämför emellertid alltid pris, standard och läge mellan flera vandrarhem innan du gör din bokning. Det är alltid bra att vara ute i god tid då man letar efter ett vandrarhem i Göteborg. Detta i synnerhet om ämnar besöka Göteborg under högsäsong.

Göteborgs vandrarhem (Mölndalsvägen 23) ligger i de centrala delarna av staden nära attraktioner som Liseberg, Universeum och Avenyn. Rummen på Göteborgs vandrarhem håller en mycket god standard. Dusch och toalett återfinns i anslutning till rummen. Vissa rum har dock privata badrumsfaciliteter. På Göteborgs vandrarhems terrass kan du inta dina måltider eller umgås med andra boende. Vandrarhemmet kan också erbjuda sina gäster bastu, ett sällskapsrum med TV, ett gästkök där man kan laga sina måltider samt ett litet bibliotek. Göteborgs vandrarhem erbjuder vidare sina gäster en generös frukostbuffé men också möjligheten att surfa trådlöst på Internet.

Slottsskogens Vandrarhem (Vegagatan 21) ligger i stadsdelen Linnéstaden. Denna stadsdel, i centrala Göteborg, kan erbjuda många restauranger och barer men också flertalet museer och teatrar. Haga, Slottsskogsparken och Botaniska Trådgården ligger på promenadavstånd från Slottsskogens Vandrarhem. Rummen på vandrarhemmet är rena och fina. Slottsskogens Vandrarhem kan erbjuda bastu, solarium, biljardbord och ett litet bibliotek. Vidare kan du hyra dig en cykel av vandrarhemmet. När du tar in på Slottsskogens Vandrarhem så ingår frukost. Här finns också ett gästkök där du kan laga dina middagar, samt ett sällskapsrum med TV.

Kvibergs Vandrarhem (Kvibergsvägen 5) ligger i stadsdelen Gamlestaden. Att ta sig från Kvibergs Vandrarhem in till Göteborgs centrum tar endast tio minuter med spårvagn. Kvibergs Vandrarhem kan erbjuda sina gäster bastu och solarium och fri parkering gäller för alla gäster. På vandrarhemmet delar man på badrum. Om du är ute och reser med små barn så finns även barnsängar till utlåning. Masthuggsterrassens Vandrarhem (Masthuggsterrassen 10 H) är ett trevligt litet vandrarhem i centrala Göteborg. Från vandrarhemmet är det gångavstånd till shopping och nöjen. Vandrarhemmet har fem kök, tre TV-rum och separata duschar och toaletter.

Stigbergslidens vandrarhem (Stigbergsliden 10) erbjuder sina gäster ett boende i en mycket vacker miljö. Vandrarhemmet är nämligen inrymt i Göteborgs gamla Sjömanshus från 1831. På vandrarhemmets rum finns handfat, men toalett och dusch delar gästerna på. På varje våning i vandrarhemmet finns ett kök där du kan laga till dina måltider. Vandrarhemmet Linné (Vegagatan 22) är ett trevligt och nybyggt vandrarhem som ligger i Linnéstaden, i centrala delarna av Göteborg. Vandrarhemmet ligger nära många restauranger och nöjen. På Vandrarhemmet Linné delar man på dusch och toalett. Rummen är fräscha och i sällskapsrummet finns det möjligheter att titta på TV.